Ophiucus,a treisprezecea zodie

February 18, 2009 – 8:40 pm

A fost remarcata de parintele astronomiei,Ptolemeu ca fiind un batran cu mantie tinand un sarpe.Astrologii nu-l recunosc ca si semn zodiacal,desi astronomii sustin ca exista.Constelatia cu acest nume a aparut in zodiac din cauza unor devieri a Pamantului pana la 30 de grade in ziua de azi.Deci Ophiucus poate fi inclusa in randul celor 12 constelatii.Oamenii nascuti in a 13-a zodie(30 noiembrie – 18 decembrie adica intre Scorpion si Sagetator) sunt pacifisti,norocosi si au talent poetic.

ophiucus_ophiucus_101b

Be Sociable, Share!
  1. 2 Responses to “Ophiucus,a treisprezecea zodie”

  2. Exista intr-adevar a 13 a constelatie, dar nu si a 13 a zodie. Constelatia nu este acelasi lucru cu Zodia. Intrebati orice astrolog cu experienta si va va confirma lucrul acesta.

    By Alina on May 1, 2009

  3. Exact. Numai ca astronomii nu sunt astrologi. Astfel ca, fiecare ar trebui sa faca precizari pe ” materia” sa si nu pe cea a vecinului. Nu vreau sa fiu rautacioasa, insa prea s-a bombardat cu stirea aceasta total eronata. Doar pentru ca astronomii( sau unii dintre ei ) sustin ca ea exista, asta nu inseamna ca trebuie sa luam informatie de buna. Tocmai pentru ca ei stiu astronomie si nu astrologie.

    By Alina on May 4, 2009

Sorry, comments for this entry are closed at this time.